Header Graphic

Wifi Vrij

  " Echte rust!"

Wifi vrij
 

 

Vakantiehuis Noorwegen

Er tussenuit in Noorwegen? Dichterbij dan je denkt...  

Op nog geen twee uur reizen van Schiphol, vind je een oase van rust waar de hectiek van alledag als vanzelf verdwijnt en plaats maakt voor verbinding met de natuur en jezelf.

Terug naar de basis was het motto tijdens de bouw en dat is precies wat een verblijf op Hasås kan bieden

Even geen telefoon, e-mail of televisie. Voor bereik op je mobiel is er maar 1 plekje op de punt van het terras waar je voldoende signaal krijgt.


Blokhut Noorwegen 1


Ook voor groepen of retraite

Dit volledig zelfvoorzienend log-home biedt ruim plaats aan maximaal 10 personen en is van alle gemakken voorzien met behoud van de puurheid van de elementen.

Of je nu een weekendje wilt uitblazen of voor langere tijd kennis wilt maken met de rust en schoonheid van Noorwegen, Hasås setra is uw ideale verblijfplaats. Ook zeer geschikt voor groepen en retraite.


Gelegen in Vestfold, in het zuiden van Noorwegen, biedt de omgeving veel recreatieve mogelijkheden; wandelen, vissen, skien, langlaufen, zwemmen of fietsen. Het nabijgelegen stadje Sandefjord ligt aan de Oslofjord met prachtige strandjes, een gezellige haven en biedt uitgebreid gelegenheid tot winkelen en lekker eten.

Oslo ligt op 1,5u rijden en is zeker een bezoek waard evenals de stavlaftkirke (600 jaar oude houten kerk) in Høyord. 

Het terrein van Hasås beslaat 35.000m2 bos en grasland. De hut is voorzien van een eigen waterbron en de energie wordt geleverd door zonnepanelen. Voor warmte zorgt de Jotun houtkachel. 

Via een houthakkersweg rijdt je in 10 minuten naar het dorpje Kodal waar tevens een supermarkt en benzinestation zijn.

Blokhut Noorwegen

Blokhut Noorwegen 2

Contact?

Bent u geintresseerd of wilt u meer informatie omtrent prijzen en verblijfsmogelijkheden mail dan naar hasas.setra@gmail.com of bel met 06-81164403